PartnersBbest

Help 2 Improve is lid van Bbest in Zaventem. Bbest is een VZW (Vereniging Zonder Winstoogmerk) Bbest biedt een uniek platform aan om ondernemingen en organisaties meer competitief en succesvol te maken. Bbest is de primaire partner van het EFQM en vertegenwoordigt deze laatste in België.
European Foundation for Quality Management (EFQM)Help 2 Improve is lid van de EFQM (= European Foundation for Quality Management) organisatie in Brussel. Wat is EFQM? Als een stichting, brengt EFQM leden samen voor de ontwikkeling van elkaar met behulp van een beoordeling(assessment). Uit deze beoordeling komen strategische aanbevelingen voor de organisaties en leren de organisaties waar te verbeteren. Wat is de missie van het EFQM? EFQM verenigt organisaties die streven naar duurzame bedrijfs excellentie. Waarom is Help 2 Improve lid van het EFQM? Ten eerste om deskundigheid van andere EFQM-leden te verkrijgen waar nodig. Deze deskundigheid kan worden gebruikt door de klanten van Help 2 Improve; Ten tweede om via de EFQM-evaluaties/beoordelingen(=assessments) of via de EFQM benchmarking database goede praktijkvoorbeelden te verkrijgen van erkende organisaties.
Improve4All

Help 2 Improve is een partner van Improve4all. Improve4all biedt advies, ondersteuning, coaching en training aan een selectie van klanten op hun weg naar excellentie.
Jane Keeley

Een enthousiaste Business Excellence professional die werkt met management teams, die gericht zijn op het behalen van betere bedrijfsresultaten door middel van de opleiding en inzet van alle medewerkers in het continue verbeteringsproces.


© Help 2 Improve 2010 | Iekendonksevoort 63 | 5706 HH Helmond | KvK: NL169418583B01 | Design: Buro7
This site is built with CamelFW.